Lees hier de ervaring van Nicole over haar borstkanker.

3 december 2013

 

Vandaag een jaar geleden werd Wil geopereerd aan zijn hart. Nu 1 jaar na dato kunnen we zeggen dat het goed met hem gaat. Hij kan alles weer en heeft weer lol in alles. Maar onlangs kwam ik tot de ontdekking dat mijn linker borst er anders uitzag dan de rechter. Weer een week later ontdekte ik links onder een bultje. Vorige week naar de dokter geweest en nu moet ik morgen een mammo, echo en biopsie/punctie. Wanneer de uitslag er is...geen idee!! Hopelijk gauw, want deze onzekerheid maakt me gek.

 

4 december 2013

 

Net terug uit het ziekenhuis. Eerst een mammografie gehad, en zoals ik al had verwacht was daar iets op te zien. na een uurtje uitloop dan uiteindelijk een echo gehad, ook daar was iets op te zien. Het gaat om een bal van ongeveer 3 bij 3 cm. Ook een echo van de oksels gemaakt maar daar was voor de rest niets te zien. Na de echo naar de mammo verpleegkundige die mij nog eens ging bevoelen en zei dat ze geen lymfen of extreme verdikkingen voelde van de lymfen. Dus dat vond ze heel positief.

Daarna terug naar röntgen voor een biopsie omdat de bal er wel solide uitzag ,maar toch ook verontrustend. Ze willen weten of het goed- of kwaadaardige cellen bevat maar die is nu uitgesteld om dat de arts weg werd geroepen... Maandag hopen ze hiervan de uitslag te hebben en die horen wij dan dinsdag. De enige zekerheid die wij nu hebben is dat het er goed operabel uitzag en daar houden we ons nu maar even aan vast.

 

10 december 2013

Vandaag naar het ziekenhuis geweest voor de uitslag...Helaas de uitslag was niet goed. Ik heb borstkanker. Dinsdag word ik geopereerd. In eerste instantie eerst de poortwachters klier want ze willen daarna chemo doen om de tumor kleiner te maken en na een half jaar verwijderen omdat anders het gat in de borst zo groot gaat worden en de borst dan lelijk word maar . . . . . . . . .

Indien U het gehele verhaal van Nicole wilt lezen, klik dan op deze tekst.

Inloophuis Den Helder logo

Bezoekadres en postadres

Inloophuis Den Helder e.o.

Marsdiepstraat 621a

1784 AM Den Helder

Telefoon 0223 747041

Buiten de openingstijden bereikbaar per voicemail

Email Inloophuis: info@inloophuisdenhelder.nl

Email website:  webbeheer@inloophuisdenhelder.nl

 

Algemene openingstijden

dinsdag: 10.00 - 16.00 uur
woensdag: 10.00 - 16.00 uur

3de en 4de v.d.m. woensdagavond geopend : 19.00 - 21.30 uur

donderdag: 10.00 - 16.00 uur

Buiten de openingstijden uw bericht per voicemail inspreken

Openingstijden t.b.v. specifieke activiteiten: maandag

za-, zo- en feestdagen: gesloten

 

Facebook400x230.png
I.V.M het caronavirus is het inloophuis gesloten.
Zie het bericht.
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now