PKS
Blueribbon
 

Waarom een Lotgenoten contactgroep    prostaatproblemen ?                  

 

Voor mensen die de afleveringen “Zo lang ik leef” van RTL gezien hebben zou dit antwoord bekend moeten klinken. Elkaar ontmoeten, steun zoeken bij elkaar en ervaringen delen met  mensen die hetzelfde meemaken. Tijdens deze ontmoeting zie je hoe anderen met hun ziekte en angsten omgaan, voel je je gesteund en begrepen. Daarom geeft het Inloophuis Den Helder de mogelijkheid om samen hierover te praten. Het is geen fijne gedachte dat je (misschien) ziek bent en dit wellicht niet overleeft. Toch is het onze ervaring dat mensen met deze vorm van kanker nog zin in het leven kunnen hebben.

Het kan helpen om steun te ervaren en  je vragen en angsten met  mensen  te delen die hetzelfde ervaren of hebben ervaren. Daarnaast is het bemoedigend om te horen dat je niet de enige bent met deze ziekte en  te ervaren dat er mensen zijn die uiteindelijk genezen zijn. Dat geeft pas echt steun.

Onze ervaringsdeskundige, Piet Keuris, kan hierover meepraten. Hij is ook genezen van een ziekte waarvan je, als je  de diagnose te horen krijgt, niet verwacht dat je het zult overleven.

Dus: “Zet je schouders eronder en ga ervoor”. Wij zien op onze contactgroep soms mensen die al vele behandelingen hebben ondergaan en nog steeds positief in het leven staan.

En belangrijker nog, zich ook goed voelen.

 

 

Waar is deze groep ook voor?

Ook is deze contactgroep bedoelt voor mensen die zich afvragen, zit het met mij wel helemaal goed en waarom kan ik wat moeilijker plassen? En zo zijn er  nog veel meer vragen waar je mee kunt zitten. Stil thuis blijven zitten en hopen dat het niets ernstigs is, dat helpt niet. Naar de dokter gaan, dat is ook vaak nogal een hele stap. Als je bij de dokter komt met je plasprobleem moet je letterlijk met de billen bloot.

Kom dan vooral eerst naar een van de contactavonden. Met al je vragen kun je terecht bij  een gastheer en/of ervaringsdeskundige. Zonder schroom kun je ons alle vragen stellen die bij je leven.Voor ons bestaan er geen rare of gênante vragen, alleen maar verstandige vragen. Onverstandig zou zijn als je er niet over praat en kostbare tijd verloren laat gaan.

 

Wacht niet te lang en zet je stap richting Inloophuis. Wij zijn er elke 3de woensdagavond van de maand van 19:00 tot 21:30 uur. Misschien een 1 op 1 gesprek met onze ervaringsdeskundige of gastheren? Zie voor onze openingstijden onderaan deze pagina. Ook kun je  op onze site meer informatie vinden over prostaatproblemen. Het is jouw keuze, maar ons advies is: ga naar de dokter of kom bij ons langs, maar wacht niet te lang. Het leven is kort, maar het moet wel zo lang mogelijk duren!

 

Heb je een vraag of opmerking, onderaan deze pagina kunt je per mail vragen stellen aan onze ervaringsdeskundige.

Wie is onze ervaringsdeskundige

Druk op de knop "Lees hier meer over prostaatproblemen" boven aan deze pagina.

 

Bezoekadres en postadres

Inloophuis Den Helder e.o.

Marsdiepstraat 621a

1784 AM Den Helder

Telefoon 0223 747041

Buiten de openingstijden bereikbaar per voicemail

Email Inloophuis: info@inloophuisdenhelder.nl

Email website:  webbeheer@inloophuisdenhelder.nl

 

Aangepaste openingstijden

Alleen op afspraak
woensdag en donderdagochtend: 10.00 - 12.00 uur

woensdag en donderdagmiddag : 13.30 - 15.30 uur

Buiten de openingstijden uw bericht per voicemail inspreken

Openingstijden t.b.v. specifieke activiteiten: maandag

za-, zo- en feestdagen: gesloten

 

Facebook400x230.png
Let op.
Gewijzigde openingstijden.
Inloophuis Den Helder logo
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now