Mensen vertellen over hun ervaring met een ernstige ziekte

 • Johan en prostaatkanker

  Diverse scans gehad CT, Petscan etc. ik weet allemaal niet wat.

  Doorverwijzing naar een cardioloog, hartplaatje geen bijzonderheden, reumatoloog, geen bijzonderheden, fysiotherapeut geen bijzonderheden. Internist, maag onderzoek, niets gevonden, dikke darm onderzoek en ja, een enorme groep poliepen maar had niets te maken met die pijn. Poliepen verwijderd in het MCA en bleken na testen geen kanker te bevatten alles leek gelukt totdat er een heftige bloeding plaats vond na 14 dagen.

 • Klaas over darmkanker

  Hij heeft rotjaren gehad, maar vindt troost in het Inloophuis Den Helder waar hij zich regelmatig laat zien. “Al vertel je, je verhaal tien keer, er is niemand die erover klaagt”. We zij tenslotte allemaal lotgenoten.

 • Serena en hodgkin

  Mijn wereldreis werd met één zin tenietgedaan, toen de arts in Australië mij vertelde dat ik kanker had. Samen met een vriendin waren wij nog maar net zeven weken onderweg en zouden wij nog zo’n drie maanden te gaan hebben. Ineens staat je leven op zijn kop en dat ook nog eens aan de andere kant van de wereld zonder je familie. Bij mij ging al vrij snel de knop om. Ik wist wat er geregeld moest worden en op 22 december 2010 stond ik alweer op Schiphol.

 • Ed over parkinson

  Een van de vervelendste vragen die soms krijg is hoe het met me gaat?

  Het gaat natuurlijk waardeloos. Ik kan de vraag diplomatiek beantwoorden met: “Het gaat wel!”, maar dat is natuurlijk nietszeggend. Als ik merk dat er echt belangstelling is dan zeg ik naar waarheid dat het slecht met me gaat omdat de Parkinson heeft toegeslagen. De reactie daarop bepaalt het vervolg van mijn antwoord.

 • Nikki en borstkanker

  Ongeveer een jaar geleden

  "Gek he?" zei ik tegen m'n moeder terwijl we de parkeerplaats van het AMC oversteken, "dat ik hier in juli nog geweest ben, maar het al veel langer geleden lijkt." We bedachten dat dat kwam omdat ik er iets meer dan een jaar geleden nog praktisch dagelijks was, of hele weken sliep. We hadden laatst weer zo'n momentje gehad waarop we alles gingen oprakelen. Wanneer dat gebeurt bespreek je ineens dingen die je helemaal vergeten dacht te zijn. Maar het was goed zo, ik voelde me relatief goed

 • Nicole over borstkanker

  Vandaag een jaar geleden werd Wil geopereerd aan zijn hart. Nu 1 jaar na dato kunnen we zeggen dat het goed met hem gaat. Hij kan alles weer en heeft weer lol in alles. Maar onlangs kwam ik tot de ontdekking dat mijn linker borst er anders uitzag dan de rechter. Weer een week later ontdekte ik links onder een bultje. Vorige week naar de dokter geweest en nu moet ik morgen een mammo, echo en biopsie/punctie. Wanneer de uitslag er is...geen idee!! Hopelijk gauw, want deze onzekerheid maakt me gek.

Banner buiten.jpg

Bezoekadres en postadres

Inloophuis Den Helder e.o.

Marsdiepstraat 621a

1784 AM Den Helder

Telefoon 0223 747041

Buiten de openingstijden bereikbaar per voicemail

Email Inloophuis: info@inloophuisdenhelder.nl

Email website:  webbeheer@inloophuisdenhelder.nl

 

Aangepaste openingstijden

Activiteiten alleen op afspraak.
 Vrije inloop maandagmiddag: 13.30 - 16.00 uur

 Vrije inloop woensdag en donderdagochtend: 10.00 - 12.00 uur

 Vrije inloop woensdag en donderdagmiddag : 13.30 - 15.30 uur

Indien op de donderdagmiddag de nabestaandegoep

aanwezig is dan is er geen vrije inloop.     Zie agenda.

Buiten de openingstijden uw bericht per voicemail inspreken

Openingstijden t.b.v. specifieke activiteiten: maandag

za-, zo- en feestdagen: gesloten

 

Facebook400x230.png

Omdat de Corona-crisis ons soms moet doen besluiten om andere openingstijden tijden te kiezen, verwijzen wij u voor actuele openingstijden naar de agenda die u op de homepage kunt vinden

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now