Piet Keuris

Image-empty-state.png

Klik onderaan op de video om het geluid aan of uit te zetten

Ik zit achter mijn computer en werk de website bij. De nieuwsbrief van februari moet op de website, maar mijn gedachten dwalen af en kijk naar buiten. Een sneeuwstorm teistert Den Helder. Het is koud buiten maar binnen is het warm. Niet naar buiten, het is daar niet te doen. Wat kan er nu nog meer tegen zitten. Ik zou het niet weten na die moeilijke tijd van de afgelopen maanden.


Dat alweer bijna een jaar en dan nu een sneeuwstorm. Echt niet naar buiten. Binnen blijven dus. Lekker warm bij de kachel. Alleen of samen. Gelukkig zal de sneeuwstorm wel weer gaan liggen, wordt het buiten weer behaaglijk en is alle sneeuw weer weg. 


Het voorjaar een nieuwe tijd breekt aan en komt het groen weer aan de bomen en gaan de planten weer bloeien. Een nieuw leven dient zich aan. De zon gaat weer schijnen en de vogels vliegen weer vrij door de lucht. Gaan wij dat nu ook weer meemaken? Natuurlijk wel. Ook wij gaan weer naar buiten en kunnen elkaar weer ontmoeten.


Aan alles komt een eind, zo ook aan de sneeuwstorm maar ook aan Corona. Kom maar op met die prik en misschien wel 2. Wij gaan weer naar buiten en doen weer wat wij willen. Mopperen over alles wat niet meer kan en wat gevaarlijk is, dat ligt achter ons. Wij doen weer wat wij willen. Ontmoeten, knuffelen en noem maar op. Het ligt achter ons en hebben over een aantal jaren veel te vertellen. Dit hebben wij meegemaakt en achter ons gelaten.


Toch verdriet om de mensen die wij in die tijd verloren hebben, maar wij hebben elkaar nog en praten daarover. Dat geeft steun aan elkaar. Het was een rottijd, maar het ligt achter ons. Eindelijk Nog even en het wordt weer warm ook al stormt het buiten stapelt de sneeuw zich op. Net als deze ellendige tijd zal ook de sneeuw weer verdwijnen.


Liefde en genegenheid voor elkaar overwint alles.

Banner buiten.jpg

Bezoekadres en postadres

Inloophuis Den Helder e.o.

Marsdiepstraat 621a

1784 AM Den Helder

Telefoon 0223 747041

Buiten de openingstijden bereikbaar per voicemail

Email Inloophuis: info@inloophuisdenhelder.nl

Email website:  webbeheer@inloophuisdenhelder.nl

 

Aangepaste openingstijden

Activiteiten alleen op afspraak.
 Vrije inloop maandagmiddag: 13.30 - 16.00 uur

 Vrije inloop woensdag en donderdagochtend: 10.00 - 12.00 uur

 Vrije inloop woensdag en donderdagmiddag : 13.30 - 15.30 uur

Indien op de donderdagmiddag de nabestaandegoep

aanwezig is dan is er geen vrije inloop.     Zie agenda.

Buiten de openingstijden uw bericht per voicemail inspreken

Openingstijden t.b.v. specifieke activiteiten: maandag

za-, zo- en feestdagen: gesloten

 

Facebook400x230.png

Omdat de Corona-crisis ons soms moet doen besluiten om andere openingstijden tijden te kiezen, verwijzen wij u voor actuele openingstijden naar de agenda die u op de homepage kunt vinden

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Mondkapje, zon en zomer.png