Schilderen en tekenen

1/46

Tekenen en schilderen


Het is heerlijk om creatief en kunstzinnig met elkaar bezig te zijn. Creëren maakt iets in je wakker, het laat je verrassen. De begeleiding is op heel persoonlijke basis. Er wordt gekeken wat je graag wilt en wat je mogelijkheden zijn. Daarbij worden ook nieuwe ideeën zoals b.v. materiaalgebruik aangereikt. Er wordt gezegd: dat is niets voor mij omdat ik dat nooit heb gedaan. Dit is toch een kans om het te proberen……wie weet! (Lies)


Als er een kunstwerk ontstaat zijn we allemaal blij, maar ons doel is de spanning van je af schilderen. En weer heerlijk ontspannen naar huis gaan. Er ontpopt zich iets nieuws, dat niet meer te stoppen is, meer rust, gedrevenheid, nieuwsgierigheid, enthousiasme en sprankeling. Dat… en nog veel meer, is de kracht van schilderen. Daarom brengen wij graag de kracht van schilderen over op degenen die zich op een vrijere manier willen uiten. De kracht van schilderen helpt je bij het ontdekken en laten stromen van persoonlijke creativiteit. De basis is: niets moet, alles mag en is goed. Als je los kunt laten, dat iets mooi moet worden en het schilderen puur voor je eigen plezier is. Dan zal je zien dat het heel gemakkelijk kan zijn om je te uiten. Als je altijd al hebt willen schilderen maar nooit hebt gedurfd, dan is dit het uitgelezen moment om je aan te melden. Het accent ligt niet op het maken van een mooi eindproduct, maar op de ervaring. Niet het aanleren van technieken, maar het ontdekken en het ontwikkelen van je eigen creativiteit staat centraal.

Banner buiten.jpg

Bezoekadres en postadres

Inloophuis Den Helder e.o.

Marsdiepstraat 621a

1784 AM Den Helder

Telefoon 0223 747041

Buiten de openingstijden bereikbaar per voicemail

Email Inloophuis: info@inloophuisdenhelder.nl

Email website:  webbeheer@inloophuisdenhelder.nl

 

Aangepaste openingstijden

Activiteiten alleen op afspraak.
 Vrije inloop maandagmiddag: 13.30 - 16.00 uur

 Vrije inloop woensdag en donderdagochtend: 10.00 - 12.00 uur

 Vrije inloop woensdag en donderdagmiddag : 13.30 - 15.30 uur

Indien op de donderdagmiddag de nabestaandegoep

aanwezig is dan is er geen vrije inloop.     Zie agenda.

Buiten de openingstijden uw bericht per voicemail inspreken

Openingstijden t.b.v. specifieke activiteiten: maandag

za-, zo- en feestdagen: gesloten

 

Facebook400x230.png

Omdat de Corona-crisis ons soms moet doen besluiten om andere openingstijden tijden te kiezen, verwijzen wij u voor actuele openingstijden naar de agenda die u op de homepage kunt vinden

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now